Allmänna Villkor

Dessa villkor gäller för alla köp som görs från webbplatsen www.lervis.se. Läs dessa villkor noggrant innan du använder denna webbplats. När du gör en beställning på www.lervis.se samtycker du till att vara bunden av villkoren nedan.

Order

Efter att en beställning har gjorts får du en bekräftelse på din beställning via e-post. Det kommer att ta 2-5 dagar att behandla din beställning och förbereda för säker frakt. Frakten tar mellan 2-12 arbetsdagar beroende på var du bor. Efter att din beställning har skickats kommer du att få en leveransbekräftelse via e-post med ett spårningsnummer.

Leverans & frakt

Efter att din beställning har bekräftats kommer det att ta 2 – 5 arbetsdagar att behandla och förbereda din beställning. Beroende på var du bor kommer frakten att ta mellan 2-12 arbetsdagar att nå dig. Efter att din beställning har skickats kommer du att få en leveransbekräftelse via e-post med ett spårningsnummer. Alla beställningar packas av Lervis och du väljer själv den leveransmetod som passar dina önskemål. Leveranskostnad tillkommer i slutet av kassan. Återvunnet förpackningsmaterial används i så stor mån som möjligt.

Fraktkostnaden beräknas automatiskt utefter storlek och vikt på paket samt vart det ska levereras.

Du kan även välja att hämta din keramik hos Lervis, då slipper du fraktkostnaderna. Välj alternativet “Hämtas” vid utcheckning för att hämta din keramik. Kontakta Lervis för att ordna med upphämtningsbesöket (om det inte är under de öppettider som meddelas), det gör du på info@lervis.se eller ring/sms till 0730529730.

Priser & betalningsmetoder

Alla priser är angivna i SEK (svenska kronor) inklusive moms. Leveransavgift eller lokal tullavgift, skatt och tullar ingår inte. Observera att om din beställning görs utanför EU kan du behöva betala ytterligare tullavgifter, skatter och tullar i destinationslandet. Lervis ansvarar inte för dessa eller för eventuella avgifter som tas ut av tullen. Stripe används på denna webshop för säkra betalningsmetoder. Alla vanliga kredit- och betalkort accepteras, såsom Visa, MasterCard, American Express och Discover. All kortinformation hanteras över TSL (processen att säkert överföra data mellan kund och webshop).

Stripe är säkert och de ansvarar för alla transaktioner som görs på denna webbplats.

Keramikens färg och form

All keramik är handgjord av mig, Ellen Lannemyr som driver Lervis, i Hjo kommun, Sverige. Jag arbetar med stengodslera som ger mycket hållbara keramiska föremål som kan diskas i maskin, användas i mikrovågsugnen samt ugnen. Handgjord keramik är känslig för snabba temperaturförändringar, så var därför extra noga med detta. Inga produkter är precis lika dana, bilderna på sidan visar produkten men variationer förekommer då det är unika handgjorda föremål. Bilderna på de keramiken på denna webbplats säkerställer att färgerna ser så realistiska ut som möjligt. Men den exakta färgen kan inte garanteras eftersom olika webbläsare/skärmar varierar i färgåtergivning.

Returer & Återbetalningar

Produkter

Lervis har 14 dagars returrätt, vilket innebär att du har 14 dagar på dig att begära retur efter att du mottagit din keramik. Om du vill returnera din produkt vänligen maila info@lervis.se. Produkten måste vara oskadad, oanvänd och ren. Om din retur accepteras av Lervis kommer du att få instruktioner om vart du ska skicka ditt paket, samt en returetikett. Lervis hålls inte ansvarigt för skadade eller förlorade returer.

Vänligen meddela ditt leveransspårningsnummer via e-post till info@lervis.se. Du måste returnera varan i originalförpackningen. Du bör också se till att varan är ordentligt inslagen när du returnerar den. Du bär själv risken för skada tills den tas emot. Kostnaderna för returen står du själv för. Din återbetalning kommer att krediteras till samma kort som användes för att göra det ursprungliga köpet.

Keramikkurser

När du betalar kursen blir du automatiskt anmäld och inbokad i ditt namn på den kurs du köper. Avgiften återbetalas inte vid avanmälan senare än 1 vecka innan kursstart. Som deltagare kan du däremot överlåta din plats till någon annan om så önskas. Då behöver du meddela namnet på personen som tar över din kursplats till info@lervis.se

Skulle kursen bli inställd av Lervis så återbetalas hela summan.

Skador & klagomål

Varorna är försäkrade under transport. I händelse av skadade föremål under transport, vänligen maila info@lervis.se. Skicka mig bilder som bevis inom 24 timmar efter att du har mottagit din beställning. Om du har några frågor eller klagomål om min produkt, skicka mig ett e-postmeddelande på info@lervis.se.

Frågor?

Kontakta Lervis när du har frågor du kan nå oss både via mail eller telefon.

Mail: info@lervis.se
Tel: 0730529730